Jeg har blitt tagget!!

Av Shanti . Ikke visste jeg hva det betydde, og neimen om jeg er sikker på om jeg vet hva det betyr nå heller. Men jeg prøver!

Hva har du liggende på nattbordet ditt?

Vel, etter å ha lest en del om hva andre har liggende på sitt nattbord, må jeg jo si at jeg føler meg nokså kjedelig. Jeg er en av dem som gjerne skulle hatt flere timer i døgnet, pluss at jeg har små barn. Sengen brukes i svært liten grad, og da først og fremst til å sove i. 6-7 timer i døgnet er alt. I tillegg er det ikke alltid like sikkert hva som ER min seng, og hva som er barnas seng, ettersom vi praktiserer samsoving - bare at det veksler veldig hvem som sover sammen med hvem :)
Skulle jeg derimot en sjelden gang komme til å legge meg tidligere enn minst en halv time for seint,  så leser jeg. At jeg har holdt på med den samme boken i mange uker nå sier litt om hvor ofte det skjer.... Den utvalgte boken er for tiden 'Sjamansonen' av Ailo Gaup. Men den ligger ikke ved sengen. Den ligger i sekken, på kjøkkenbenken, på Buddha-hyllen, i sofaen. En bok on-the-go, med andre ord.
Hadde jeg HATT et nattbord, ville det nok vært overlesset med alt det lesestoffet som jeg har en tendens til å kikke i innimellom alt annet. Oddgeir Hoftuns 'Menneskers og makters egenart og samspill i norrøn mytologi', Jone Salomonsens 'Enchanted feminism', Merleau-Pontys 'Kroppens fenomenologi', A.C.Bangs 'Norske hexeformularer og magiske oppskrifter', Gro Steinslands 'Norrøn religion', og Deborah Bergmans 'The Knitting Goddess' :)  Snart ville Sandra Ingermans 'Soul retrieval' lagt der også. Og Caitlin Matthews 'Singing the soul back home'. Sammen med Bifrost Tidende, I Ny og Ne, Folkevett og en dagbok. 
Jepp. 
Når jeg blir stor og får mitt eget rom, kanskje.
:) 

Kommentarer:
Postet av: Sinnsro

Takk for titten, Huldremor. Er imponert over hvordan småbarnsforeldre klarer å få tida til å strekke til på den måten du beskriver. For en singel urbanist er ikke tid det største problemet, men hva man skal gjøre i alle valgene man har her i byen.

Nå kan du få gå tilbake til strikketøyet ditt igjen ;)

29.03.2007 @ 12:41
URL: http://sinnsro.blogspot.com/

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5104952