Pakke!

Jada, det går treigt, vet det. Men det går faktisk fremover - bilder kommer snart!
Litt frustrerende å ikke kunne legge ut bilder av ferdige ting. Legger ut bilde av pakkene som kom i posten i dag isteden - for en lykke med ordentlige pakker med frimerker og papir som bærer spor av reisen den har vært på!Og så heldig å få tre på en gang!
image39
Inni var disse herlighetene - to barnebøker kjøpt brukt gjennom Amazon, et nøste Færøygarn (de tre andre jeg hadde bestilt kom før påske, men det manglet ett i pakken), og den tidligere omtalte Soul Retrieval av Sandra Ingerman. Som jeg kan legge på nattbordet jeg ikke har.
:)
image40


Kommentarer:
Postet av: Saga

Yes, garnlunden har herlig garn! Det er det garnet jeg har strikket mitt færøyske sjal i, jeg har 2 nøster med brunt garn og. Hva er det du skal strikke?

Saga.

11.04.2007 @ 19:19
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: huldremor

Hehe, jeg har ublygt og hemningsløst latt meg inspirere av deg, og skal strikke et sjal jeg og! Kjøpte først solhjul-mønsteret, fordi jeg tenkte å prøve å selge det til noen med sans for symbolet. Men å selge hjemmestrikket er nok håpløst, fant jeg ut ved nærmere ettertanke.... Med mindre man har tilgang på gratis garn eller strikker som en reser. Derfor blir det sjal på meg selv isteden, og da foretrekker jeg bølgevarianten!

13.04.2007 @ 20:49
URL: http://huldremor.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5378758