Two down...

Med meg hjem fra vikingmarkedet kom også tre meter ufarget lin. Litt av en bragd å ikke komme hjem med mer fra den boden, egentlig... Stoffet ble først til denne kjedelige serken: 
image110
Og her etter farging (ikke plante, dessverre..) og pynting:
image111

image112
Kameraet mitt er dessverre dårlig på rødt, har jeg oppdaget. Kjolen er ganske mørk vinrød, og båndet er i flaskegrønn fløyel med messingknapper.
Har også fått ferdig en barnetrøye i lin, str 3 år. Enkelt kantet med bomullsbånd. Et tappert forsøk på applikasjon ble vurdert til heller middels, må jeg medgi. Det finnes sikkert noen regler/tips for håndapplikasjon som gjør det mye enklere enn dette ble. Vlieselin, f.eks....
image113

image114

image115
Motivet er Cernunnos, den keltiske skogs- og hjorteguden.

Kommentarer:
Postet av: Saga

Ååå så mye fint du har laget, og den kjolen er superlekker!

De fleste røde kjolene på bloggen min er ferdig farget stoff fra Skår tekstil untatt min, den er farget med krapprot. De små lusene lager en skarp kald cerise rød farge så jeg liker egentlig den rødorange varme gløden fra krapproten.

Den skinndrakten du ser i bakgrunnen (skarp observasjon;)) er en ung tysker som kom innom med en slags fantasidrakt han har sydd selv, med masse bjeller og stæsj, så hvis man ikke så han, så hørte man han i steden. Synes jeg hører det fremdeles.."klirr", "dinge-ling", "klang"...

Det er så koselig å være innom her på bloggen din.

Ha en fin dag!

28.06.2007 @ 09:04
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: huldremor

Tusen takk, i lige så! :)

Gleder meg til jeg skal lære meg litt om plantefarging i sommer!

28.06.2007 @ 11:42
URL: http://huldremor.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5470767