Lin for alle penga

Det syes linklær til den store gullmedalje her i huset - og det er en plan med det.. :)
Her er en bukse jeg har sydd til den ene gutteskjorten, str 3-4 år. Har ikke bestemt meg for om det skal være strikk eller bånd nederst enda, derfor er ikke strikken ordentlig på plass.
image124
 
Med en hel pose full av stoffrester i lin, er det kjekt å komme over ideer til å få brukt dem. Her har jeg sydd en  dukke - men klarte å sy beina på feil..
image122

Slik ble den etter at feilen ble rettet og klærne ferdigsydd. Dukken er ca 25 cm lang, og mønsteret finner du her. Klikk på bildet for å få hele oppskriften frem, eller klikk på download for å laste den ned. Jeg forstørret oppskriften litt ifht printen. Her kan du se en annen, lignende dukke laget av en polsk vikingentusiast.
image123

Vil ellers reklamere litt for siden DeviantArt - særlig for vikingentusiastene der ute. Gå inn på mine favoritter og sjekk arbeidene til taika kim, maadob, laerad, nimpsu og brahdelt. Mye snacks ;) 

Kommentarer:
Postet av: Saga

Oj, så mye fint du har laget. Du er skikkelig produktiv om dagen. Jeg holder på å sy vikingdukker jeg og, men det går seeent med meg. Holder på med for mange ting på en gang tror jeg. *ler* kjenner du deg igjen i det? :-D

08.07.2007 @ 12:29
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: Gimpelise

Blei annbefalt å ta turen innom i bloggen din av Saga.

Og det var snilt gjort, for her var det mykje fint å sjå på.

Var veldig fine dei dukken, takk for at du deler linken, håpar eg får lage ei slik dukke. :)

20.07.2007 @ 09:29
URL: http://blogg.hobbyboden.com/gimpelise

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5477264