I've been seen! :)

image151

Saga
har kastet meg inn i en stafett hvor ideen er å nominere 5 blogger man liker, slik at andre som kanskje aldri hadde funnet akkurat den bloggen får en sjanse til å 'oppdage' den. Tusen takk, jeg setter kjempestor pris på det! :)

Men - problemet er bare at alle de norske bloggene jeg leser allerede er nominert....
Jeg ville f.eks. nevnt Saga selvsagt, Helene, Kristin Helene, og Fuglemamma. Hva gjør jeg da??
Eneste muligheten jeg ser er å nominere noen utenlandske blogger jeg leser...

Polske Joanna på FriendSheep er en strikkende, nålbindende, syende, kul og kreativ heks, henne har jeg også fra DeviantArt. Mest av alt føler jeg at jeg kan relatere til hennes livsstil og livssyn, og jeg har ikke funnet så mange kreative bloggere jeg kan si det om.

Amerikanske Two Green Chickens er egentlig to kvinner, som tittelen antyder... Det er ikke håndarbeid som er deres hovedfokus, men hvordan å leve livet litt grønnere. De er begge bidragsytere til min nr.1 favorittblogg for tiden; sew green, som består av en hel haug med kvinner som slår hodene sammen for å gi lure og eksperimentelle tips til et mer miljøbevisst liv. Jeg drømmer om å lage en lignende, norsk side en gang om ikke så lenge...

What's that gonna be, som er en amerikansk dame, nominerer jeg først og fremst pga en ultrakul veske-tutorial. Jeg er en tidligere veske-hater, men handlebag må man jo ha, når man skal redusere plastbruken. Dessuten elsker jeg blogger med tutorials!

Ang tutorials, ledet sew green meg til en 'hvordan å lage sine egne notatbøker' - tutorial. Prøvd, og funnet genial!


Kommentarer:
Postet av: Joanna Kostrzewa

Thank you so much for nominating my blog, I'm honoured! *^v^* Please send me your email, so I could answer your comments on my blog, I couldn't find it anywhere on your site. It's a pity I don't know Norwegian and I cannot read your blog, (but I'm starting to learn it soon! ^^).

09.08.2007 @ 19:48
URL: http://brahdelt.blogspot.com
Postet av: Emily

Thank you!!!

I can't read everything here but I am really enjoying your blog and the links.

Best regards,

Emily

Postet av: Kristin Helene

Tusen takk for "nesten-nominasjonen" :) Det er kjekt du liker bloggen min, blogging er jo kjempegøy, og så treffer man så mange hyggelige folk *nikke*

Ønsker deg en strålende dag!!

ps: digger Barbiedukka di!!!!

14.08.2007 @ 09:29
URL: http://kristinh.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5497246