Skatter fra Danmark

Jeg sa jeg skulle vise frem flere ting jeg fikk med meg fra Danmark, så her kommer det.

image163
Dette plantefargede garnet kjøpte jeg på museet i Lejre forsøgscenter. Igjen, kameraet mitt svikter på rødfarger - dette er farget med krap, og er sterkt dyprødt. Det andre er egentlig gugrønt; lysegrått garn farget med gullris. Pakken med runeservietter var en liten gave til en venninne.

image164

Dette garnet kjøpte jeg hos en kone ute i selve Lejre-området. Plantefarget ull og lin. Båndene kjøpte jeg av en tysk kvinne i Trelleborg - det ene klippet vi av mens hun satt og vevde på det :)

image165
Og så den store overraskelsen; en time før jeg skulle gå på toget i Roskilde for å reise hjemover, var vi innom Stof og Stil (som visstnok også finnes et sted på østlandet i Norge). Der fant jeg ultratynt vevet ullstoff, og råsilke - akkurat sånn matt og nuprete som jeg liker - til 59,- kr meteren!! Går det an?!? Jeg hadde nettopp oppdaget at jeg var blakk, butikken holdt på å stenge, og unger og bagasje fløt utover hele butikken. Vi løp og svettet som høns under et reveangrep. Noe ble altså med meg hjem, selv om det var "litt av det og litt av det, takk, og går det an å plantefarge dette her, mon tro, og hvor mye trenger jeg til en kjole jeg må søren meg ned her i september...."
:)
På toppen her ligger  noen fine treperler og broderte linbånd.

Kommentarer:
Postet av: kao

Stoff og Stil har vi i Drammen ja! :) Masse gode tilbud der, skal dit i morgen selv...

http://www.stoffogstil.no/

De har katalog man kan bestille også.

22.08.2007 @ 00:00

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5498291