De nære ting

Jeg baker brød.

Jeg vasker opp, henger klær til tørk, lager mat.

Jeg strikker, syr, samler planter til plantefarging, lager collage med min datter, ser film med min sønn.

Jeg trives.

Enkelte kvelder drar jeg på jobb for å sove i et hus med andre sovende mennesker. En gang i blant drar jeg på en annen jobb for å ta meg av noen andre.

Livet er bra.

Så kommer det.Dear ***,  
It is a pleasure for me to announce to you that the conference planning committee for the " *** Conference on *** " on its meeting last Monday decided to welcome your paper. Further instructions regarding presentation and length will follow soon. 
Yours sincerely,
*** Pokker.

Jeg mener, hurra.

Eh...

 

Her har jeg brukt 6-7 mnd på å aktivt arbeide meg ut av Den Akademiske Boble etter endt master. Nå må jeg bruke 1 uke på å grave meg vei inn igjen, og dæven - det gjør vondt! Jeg har vaselin på netthinnen, det blanke word dokumentet foran meg er bare flimmer, i hodet danser 'moebius framing' og koketid på ull og alun, 'late modernity' og collage-vennlige gamle postkort fra Fretex, 'internalization of authority' og innstillinger på symaskinen om hverandre og konkurrerer om oppmerksomheten.

Jeg vil ikke tenke.

Jeg vil lage.

Jeg vil snuse, klippe, røre, se, jeg vil blogge.

Jeg vil ha store bilder og lite tekst.


I hodet surrer et fjernt mantra;

Ignorance is bliss, ignorance is bliss, ignorance is bliss
Feil.
Ignorance cause prejudice.
Det avgjør saken.
Pokker. 

Kommentarer:
Postet av: Mette

Hvor har du beskrevet det godt: kampen mellem den akademiske verden og alle de andre glæder i livet - jeg kender det så, så godt!! Og bedst som man har glemt alt om en konferenceansøgning eller en artikel, så kommer der en mail eller et brev, der får een til at tænke: neeej, ikke lige nu!

Og tak for en utrolig dejlig blogg med de allerbedste tanker om livet, naturen, bæredygtighed og de skønneste fotografier!!

Mette

20.08.2007 @ 18:21
Postet av: Saga

Ååå så godt at jeg ikke er alene. Jeg ble ferdig med utdannelse for ett år siden, og for hver gang jeg få en tlf så tenker jeg: "nei, håper ikke det har noe med arbeidet å gjøre..." Men, når de ringte og ville ha meg med i film, og i tillegg vil ha meg med på å sy kostymer så roper hele meg "JAAA!" ...og jeg har ull som tyter ut av ørene, og fingertuppene er hullete og såre, og..jeg elsker det!! :-D Klem.

20.08.2007 @ 20:05
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no
Postet av: Fuglemamma

Grattis med å bli invitert på konferanse! Husk å ta med strikketøyet til bruk i pauser, på konferansemiddag, på hotellrommet og kanskje bakerst i salen under de kjedeligste key-notene;-) Synes de små dråpene du avslører om temaet ditt hørtes interessant ut - hvis du gidder kan du gjerne sende meg en mail med litt fler dråper...

21.08.2007 @ 09:24
URL: http://www.fuglemamma.sprayblogg.no
Postet av: Saga

"HALLO" *banker på den akademiske boble*

...vi er noen her i bloggverdenen som savner deg. :-)

Saga. Håper det går bra med deg.

17.09.2007 @ 09:32
URL: http://sagasverden.sprayblogg.no

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/5506205