Det altfor strevsomme prosjektet

Da eldstemann var baby, kjøpte jeg garn og oppskrift på en genser i en butikk i Danmark. Den gangen var det utelukket å strikke genseren selv, fordi den var mønstret og for avansert for mitt nivå. To år senere hadde garnet gått på rundgang hos diverse venner med strikkemaskin eller bedre strikkeferdigheter enn meg, men alle oppgav. Garnet var for tynt, pinnenenr for smått, eller strikkemaskinen stod i kjelleren.... Jeg har ikke de mest håndarbeidsinteresserte vennene...

Da barn nr 2 kom, fant jeg ut at jeg skulle prøve selv. Jeg hadde kjøpt str 3 år, så det burde jo gå. Ha ha. Nå har jeg strikket bolen ferdig, det ene ermet, og det andre mangler kanskje en cm. Så gjenstår montering. Men jenta er jo for lengts vokst fra den, så da er det vanskelig å hente frem motivasjon... Kanskje til et fremtidig barnebarn?? :) 

Bolens forside. 

Det uferdige ermet. Her kommer mine høyst varierende strikkeferdigheter frem... Jeg er bedre på rundpinn enn frem og tilbake! Fargene er noe annerledes på ermene enn på bolen. Når jeg finner frem oppskriften en dag, skal jeg legge ut navn og garntype.


Kommentarer:
Postet av: Strikkersken

Ser tynt og knotete ut ja, men hvorfor strikker du ermene fram/tilbake? Hadde vel gtt glattere p strmpepinner?Disse kunne du plukket opp maskene til rundt ermekanten oppe, og strikket de nedover mot hnden. S hadde du sluppet unna monteringen etterp, for det er s kjedelig og vanskelig og f pent!Og til barn er det jo en utmerket teknikk, s skjter du enkelt p vrangbordene etterhvert som barnet vokser.

21.02.2007 @ 12:33
Postet av: huldremor

Ja, der ser man - den som bare hadde visst det! :) Men strikke med strmpepinner er ikke noe for meg.... jeg blir s frustrert!

21.02.2007 @ 23:03

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/4335238