Kreativ helg

I helgen var jeg og barna på 'retreat' (kremt) hos en venninne (eksamenstider i heimen), og fikk sydd disse linplaggene.
image43
image44
kjolen er til min datter, drakten til min sønn - skjorten ses bedre her:
image45

De er kun grovsydd og mangler alt av kanting og pynting. Jeg både gleder og gruer meg til det, for pyntinger er jo det gøyeste, men jeg har så dyr smak når det gjelder kantebånd..... og ikke kan jeg brikkevev heller...
Og så håper jeg bare at de to det gjelder ikke for det for seg at lin klør!

Hespetre!

Jeg har kjøpt meg hespetre! Det har jeg ønsket meg lenge. Var innom Pinnsvin Design og fikk se et 'helt på orntli', og da varte det ikke lenge før det var mitt, nei!
image41
Og så får jeg legge ut bilde av denne lille saken som har vært ferdig en stund - jeg hadde håpet på et bilde av den hun som skal ha den, men det besøket er visst ikke like om hjørnet, så da... 
Denne har vært en øvelse i å rekke opp igjen feil. Mange ganger. Det har jeg vært slapp med tidligere. Den endte likevel med en feil, men jeg fant ut at den tålte det :)  Den er også en demonstrasjon av at jeg er elendig på vrangstrikk. Det blir så løst. Men utenpå den nydelig babyen som skal få den er det ingen som kommer til å legge merke til det :)
image42

Pakke!

Jada, det går treigt, vet det. Men det går faktisk fremover - bilder kommer snart!
Litt frustrerende å ikke kunne legge ut bilder av ferdige ting. Legger ut bilde av pakkene som kom i posten i dag isteden - for en lykke med ordentlige pakker med frimerker og papir som bærer spor av reisen den har vært på!Og så heldig å få tre på en gang!
image39
Inni var disse herlighetene - to barnebøker kjøpt brukt gjennom Amazon, et nøste Færøygarn (de tre andre jeg hadde bestilt kom før påske, men det manglet ett i pakken), og den tidligere omtalte Soul Retrieval av Sandra Ingerman. Som jeg kan legge på nattbordet jeg ikke har.
:)
image40